2020 Yılının En Ucuz Sıfır Otomobilleri – En Ucuz Sıfır Otomobiller

2020 yılı itibarıyla ikinci el otomobil pazarında fiyatlar düşerken, yeni otomobil almanın daha mantıklı hale geldiğini söylersek yanılmış olmayız. Bu yüzden 2020 yılının “en ucuz yeni arabalarını” sizler için derledik.

10-Nissan Micra 1.0 Visia

130 bin – 140 bin fiyat aralığında satışa sunulan araç, sıfır el pazarında fiyatıyla da dikkat çekmeyi başarıyor. Nissan Micra modelinin önceki nesline göre daha erkeksi bir görünüme sahip olan otomobil, bu hamlesiyle daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Yine önceki nesle göre boyutları artan bir araba sizin için iyi bir seçenek olabilir.

9-Suzuki Swift 1.2 GL

130 bin – 140 bin fiyat aralığında yeni model olarak satılan otomobil, otomatik şanzımanla satılıyor. Otomatik şanzımanı tercih eden kullanıcılar için iyi bir seçenek olabilir. Bir diğer önemli özelliği ise bu özelliği ile yol tutması yaşayan araç kullanıcılarını oldukça mutlu ediyor.

8-Mitsubishi Space Star 1.2 Yoğun

Zengin donanımı ve fiyatıyla dikkat çeken otomobil 125 bin – 130 bin fiyat bandında yer alıyor. Bu modelde otomatik şanzıman özelliği bulunmaktadır. B segmenti araç severlerin ilgisini çekeceğini düşünüyoruz.

7- Opel Corsa 1.2 Essential

Opel Corsa malzeme kalitesi ve 120 bin fiyat aralığıyla dikkat çekmeyi başardı. Üstelik ağabeyi Astra’ya da meydan okumaya başladı. İyi bir seçenek olabileceğini düşünüyoruz.

6-Renault Clio 1.0 Sevinci

Yeni şasisindeki yeni tasarım dili, Clio’yu önceki nesillere göre nispeten farklılaştırdı. Joy paketi 115 bin fiyat etiketiyle satılıyor. Hatchback segmentinde oldukça tercih edilen otomobil, Türkiye’de satış rekorları kırıyor.

5-Toyota Yaris 1.0 Ömrü

109 bin fiyatıyla Toyota severler için oldukça iyi bir seçenek olacağına eminiz. Sorunsuz bir araba istiyorsanız Yaris tam size göre olabilir.

4-Renault Sembol 0.9 Joy

0.9 motor hacmi mümkün mü diye merak etmeyin, artık bu pazarda her şey mümkün. Yeni filo kurmak isteyenler ve aile arabası için oldukça uygun bir araç gibi görünüyor. Fiyatı 102 bin TL.

3-Fiat Egea Sedan 1.4 Kolay

Ülkemizde üretilip montajı yapılan Fiat Egea Sedan’ın fiyatı ise 98 bin TL. Ucuz parça bulma konusunda sorun yaratmayan bir araba, aile için uygun bir seçim olabilir.

2-Fiat Panda 1.2 Kentsel

97 bin TL fiyatıyla dikkat çeken otomobil, özgün tasarıma sahip bir otomobil. Kendine özgü tasarım çizgileriyle donatılan otomobil, iyi bir seçenek olabilir.

1-Dacia Sandero 1.0 Ambiyans

Avrupa’nın ucuz otomobil üreten şirketlerinden biri olan Dacia, son yıllarda Türkiye pazarında istikrarlı bir şekilde büyüdü. Tahminler, yakın gelecekte pazar lideri haline bile gelebileceğini gösteriyor. 92 bin TL fiyatıyla oldukça uygun fiyatlı bir seçenek olabilir.

Check Also

21 21 Saat Anlamı Nedir ? 21 21 Saat Anlamı Nasıl Yorumlanır ?

21:21 saatinin anlamı nedir ve bu saati nasıl yorumlayabilirsiniz? 21:21 saatinin gizemli ve manevi mesajlarını keşfedin.

Bir yanıt yazın